bomen en bos
hout.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Bomen en bos

 • Arboretum trompenburg
  Arboretum trompenburg: een bijzondere bomen- en plantentuin in rotterdam met de nationale referentie collectie van de eik, de beuk, de hulst en de rododendron. zeer het bezoeken waard.
  http://www.trompenburg.nl/
 • Hout.com

  http://hout.com/
 • Knbv
  De knbv, koninklijke nederlandse bosbouw vereniging, heeft als doel de bosbouw, het natuurbehoud en het landschapsbeheer in ruime zin te bevorderen. het gaat ons dus om de bosbouw in al haar facetten, met het oog op de vele functies die bos en beplantingen kunnen vervullen. solitaire bomen, boomgroepen, houtwallen, laan- en rijbeplantingen en andere landschapselementen hebben ook onze warme belangstelling.
  http://www.knbv.nl/
 • Pz.nl

  http://www.pz.nl/bomen/
 • Vereniging tropische bossen
  De vereniging tropische bossen heeft zich ten doel gesteld duurzaam en maatschappelijk verantwoord bosbeheer in de tropen te bevorderen door het stimuleren en mobiliseren van de expertise van haar leden. op deze website vindt u informatie over de vereniging, nieuws en een agenda met betrekking tot de tropische bossen, links naar gerelateerde informatie en kunt u zich opgeven als lid van de vereniging. tevens kunt u op de website deelnemen aan een discussie over actuele onderwerpen.
  http://www.tropischebossen.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Bomen en bos